Vi hittar toppkandidaterna

Att förstå kunden och kundens verksamhet är avgörande för en framgångsrik rekrytering. Med en seriös och professionell attityd – och ett äkta engagemang – vårdar vi våra kunders medarbetarvarumärke. Vi är erkänt skickliga på att rekrytera ledare och tjänstemän med spetskompetens: VD och styrelseledamöter, chefer inom ekonomi, försäljning och HR samt specialister inom teknik, IT och en rad andra olika områden. I nära samarbete med våra kunder identifierar och attraherar vi toppkandidaterna.

Din kompletta partner för kompetensförsörjning

I alla rekryteringar tillämpas sekretess och vi är alltid diskreta. Garanti lämnas om inget annat avtalas.

 

  • VD
  • EKONOMICHEFER
  • HR CHEFER
  • FÖRSÄLJNINGSCHEFER
  • SPECIALISTER
  • REKRYTERING TILL STYRELSER

Självklart rekryterar vi också tjänster inom andra områden.

Nya tider kräver nya sätt att tänka

Våra kunder finns i Halland – Falkenberg, Halmstad, Laholm och Varberg – samt i resten av södra Sverige. Vi har bred erfarenhet av olika branscher och samarbetar både med de stora tillverknings- och tjänsteföretagen och de mindre entreprenörsdrivna.

Det vi har gemensamt är att vi tänker likadant som våra kunder: vi är drivna, målinriktade och kvalitetsmedvetna. Ofta leder det till långa samarbeten och en djup kunskap om kundens verksamhet och organisation. Den här typen av långsiktighet tror vi kommer att bli ännu viktigare i framtiden när snabba förändringar ökar kraven på flexibilitet. Med ömsesidig tillit blir det lättare att vara agil. Vi har redan nu tagit höjd för hur de nya arbetssätten kommer att påverka företag och organisationer, och lyssnar in önskemålen från de nya kompetenser som är på väg in i arbetsmarknaden. Vi arbetar ofta med digitala hjälpmedel, till exempel i samband med referenstagning, och hjälper våra kunder att orientera sig bland krav och begrepp – från GDPR till kandidatupplevelse och employer branding.

Coworker Ann

Ann Willner

Ann har jobbat med rekrytering sedan millennieskiftet – först som medarbetare i ett globalt rekryteringsföretag, därefter i AW Urval som hon startade 2010. Genom åren har hon gjort hundratals rekryteringar inom alla yrkeskategorier och branscher, för små och stora företag, kommuner och statliga organisationer.

”I grunden är jag utbildad ekonom och har jobbat i olika positioner som ekonomi- och marknadsansvarig. Jag har också arbetat i olika ledande positioner där jag fick ansvar för rekryteringar. Det var där och då som jag formulerade mitt intresse för människor. Efter 20 år i branschen tycker jag fortfarande att det är lika spännande att få vara med och utveckla människor och organisationer.”

Coworker Malin

Malin Brandqvist

Malin är beteendevetare och har en examen från psykologiprogrammet med inriktning arbets- och idrottspsykologi. Hon har jobbat med HR och rekrytering sedan 2010. Malin har också en egen bred arbetslivserfarenhet från olika tjänster inom ekonomi, marknadsföring, försäljning, IT och service.

”Det jag älskar med mitt jobb är möjligheten att få kombinera möten med människor med min analytiska förmåga. Jag tycker om att lyssna och ta in andras önskemål och erfarenheter – sedan börjar det spännande pusslet att hitta den där perfekta matchningen människor och organisationer emellan. Jag tror verkligen på det livslånga lärandet och vidareutbildar mig ständigt inom mina specialområden – personlighetspsykologi och kognitiv psykologi. För mig är det ett sätt att utvecklas både som person och professionellt – samtidigt som jag får möjligheten att coacha andra med hjälp av mina kunskaper.”